SİVAS / MERKEZ - Yavuz Selim Ortaokulu

Yavuz Selim Ortaokulu

Adres
YENİŞEHİR MAH. TERMİNAL CAD. SİVAS YAVUZ SELİM İ.Ö.O SİTESİ YAVUZ SELIM ILK VE ORTA OKULU BLOK NO: 8 MERKEZ / SİVAS
Vizyon
Eğitim-öğretim kalitesinde çıtayı sürekli yükselterek, değerlerinden ödün vermeden ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine taşıyacak bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizin; Güven, saygı ve sevgi ortamında, veli ve çevre ile işbirliği halinde, kendine güvenen ve kendini ifade edebilen, gelişime ve değişime açık, sahip olduğu yeteneklerin farkında olan, milli ve manevi değerlere bağlı, taklit eden değil örnek alınan, topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
08:35 Derse Başlama 12:00 - 13:10 Öğle Arası 15:40 Ders Bitiş
Kalorifer (Doğalgaz)
Ulaşım
Şehir merkezinden Sivas Belediye Otobüsleri Hareket Merkezine gelen halk otobüsleri ile okulumuza ulaşabilirsiniz.
Yerleşim Yeri
Okulumuz yakınlarında Sivas Şehirlerarası Otobüs Terminal, Sivas İlçe ve Köy Garajı ve Sivas Belediye Otobüsleri Hareket Merkezi bulunmaktadır.
Okulumuz şehir merkezine yürüyerek 15 dakika mesafededir.
Sportif Etkinlikler
Masa Tenisi, Basketbol, Futbol, Voleybol, Bocce, Dart, Bisiklet, Halk Oyunları, Oryantring
2018 Tubitak 4006 Fuarı, 2019 Tubitak 4006 Fuarı
Masa Tenisi Bölge Okulları Projesi, Spor Sivas, Harezmi Eğitim Modeli, eTwinnig