SİVAS / MERKEZ - Yavuz Selim Ortaokulu

Ara

Uzm. Dyt. Alican DAŞDEMİR tarafından okulumuz velilerine yönelik "Sağlıklı Beslenme" konulu bilgilendirme söyleşisi gerçekleştirildi.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü nedeniyle okulumuzda anma programı düzenlendi...

Kas

Okul Aile Birliği Toplantısı velilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantı yönetmelikte olan değişiklerin konuşulması ile başladı. Okul Aile Birliği yönetim ve denetim kurullarının seçilmesi ile sona erdi.

Kas

Sivas Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” konulu şiir yarışmasına katılım amacıyla okulumuzda yapılan şiir yarışmasında 8/C sınıfı öğrencimiz Elif Sıla ŞAHİN “Cumhuriyetin 100. Yılı” şiiriyle okul 1.si oldu. Öğrencimiz bu şiiriyle aynı zamanda il genelindeki şiir yarışmasında il 2.si oldu. Ayrıca okulumuzda yapılan şiir yarışmasında 8/C sınıfı öğrencimiz Gül Nergis ÇAM “ Yaşa Cumhuriyet” şiiriyle okul 2.si, 8/C sınıfı öğrencimiz Elif Yağmur TEZCAN “100. Yıl” şiiri ile okul 3.sü oldu. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.