SİVAS / MERKEZ - Yavuz Selim Ortaokulu

Süleyman ÖCALAN - Okul Müdürü

06.12.1972 yılında Sivas ili Altınyayla ilçesine bağlı Kale Köyünde doğdu. İlkokulu şimdiki adı  Vali Aydın Güçlü İlkokulu  olan Kale İlkokulunda okudu. Köyde Ortaokul olmadığından 5.sınıftan sonra Parasız Yatılılık sınava girerek Kütahya Simav Lise ’sini kazandı. 6 yıl bu okulun pansiyonunda kalarak öğrenimimi tamamladı. 1991 yılında Üniversite sınavına girerek Erzurum Atatürk Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik bölümünü kazandı.

4 yıllık lisans eğitimini 1995 yılında tamamladı. Aynı yıl Rize Karasu İlköğretim Okuluna Matematik öğretmeni olarak başladı. 3 yıl burada görev yaptıktan sonra Sivas ili Ulaş İlçesi Çiftlik İlköğretimine atandı. 15 yıl bu ilçede Öğretmen, Müdür, Müdür yardımcısı, İlçe Milli Eğitim Ar-ge birimi, Halk Eğitim gibi eğitimin her kademesinde çalıştı. 2013 yılında Sivas Yavuz Selim ilkokulu/Ortaokulunda matematik öğretmeni olarak çalıştı. 2018 haziran ayından beri okulumuzda Müdür olarak görev yapmaktadır..